Meniul Hanului Gulyás – Specialităţi

Supa pescarului

Supa pescarului

Coaste tradiţionale la grătar

Coaste tradiţionale la grătar

Grătar mixt

Grătar mixt

Ciolan afumat “a la Hanul Gulyás”

Ciolan afumat “a la Hanul Gulyás”

Papricaş de burtă cu ciolan afumat

Papricaş de burtă cu ciolan afumat

Piept de pui în fulgi de porumb “a la bunica”

Piept de pui în fulgi de porumb “a la bunica”

Aripioare de pui în fulgi de porumb “a la bunica”

Aripioare de pui în fulgi de porumb “a la bunica”

Friptură de viţel “Hanul Gulyás”

Friptură de viţel “Hanul Gulyás”

Piept de pui cu smântână, mărar, ardei “Specialitatea casei”

Piept de pui cu smântână, mărar, ardei “Specialitatea casei”

Friptură braşoveană

Friptură braşoveană

Specialitate din păstrăv cu legume

Specialitate din păstrăv cu legume

Sarmale cu smântână şi ardei iute

Sarmale cu smântână şi ardei iute

Fajitas de pui cu orez, fasole şi tortila

Fajitas de pui cu orez, fasole şi tortila

Platou rece – 2 persoane

Platou rece – 2 persoane

Muschi de vită în armonie de legume “specialitatea hanghiţei”

Muschi de vită în armonie de legume “specialitatea hanghiţei”

Piept de pui a la Kiev

Piept de pui a la Kiev

Gordon Bleu

Gordon Bleu

Specialitate din păstrăv cu legume şi sos de Capere

Specialitate din păstrăv cu legume şi sos de Capere

Papricaşi de vită cu Noki (găluşte)

Papricaşi de vită cu Noki (găluşte)

Muşchiuleţ de porc în pat de legume

Muşchiuleţ de porc în pat de legume