Petrecere de Revelion 2015 – 2016

GULYAS2

Petrecere de revelion pe 31 decembrie 2015 incepand cu ora 19.00 si 01 ianuarie 2016 incepand cu ora 17.00 la Hanul Gulyás.
Așteptăm oaspeții noștri în hanul nostru împodobit, și cu mesele pregătite, cu welcome drink și aperitiv „gustări chef”; cina de patru feluri cu multe delicatese.

Bucătarii noștri vă pregătesc o cină de revelion de patru feluri.
Asigurăm voia bună și pertecerea serii într-un ambient rustic cu muzică live, și foc de tabără.
Iar pe 1 ianuarie vă așteptăm cu sarmale cu smântână si ardei iute.

31 decembrie
1. Aperitiv:
Rosii Cherry
„Dobos” din sunca si cascaval
Racitura de porc
Kocktail de legume pe pat de portocale
Rulada de cascaval cu struguri si branza
Masline umplute
Carnati prajiti
Beeftec Tatar din Somon.
2. Supa de linte cu varza murata.

3. Cotlet de porc umplut cu cascaval, sunca si castraveti. Garnitura de pireu de cartofi cu sfecla. Muraturi.

4. Papanasi cu smantana si dulceata.
1 ianuarie.
Sarmale cu smantana si ardei iute.
Pachetul de bauturi pentru 1 persoana contine: 1L vin, 2 sticle de bere, 2 L apa sau racoritoare, 1 pahar de sampanie, 150 ml palinca de prune, 2 cafele, ori cappuccino sau 2 ceaiuri.

 

Salvează legătura permanentă.